Friss topikok

A BOLYGÓ NEVE: ZÜMM - A rajzfilm

Dolgozok egy rajzfilmen,melynek címe: ROVAROK, ennek a filmnek a készülését, történetét,készítőit szeretném bemutatni itt.

12.07

2007.12.07. 18:54 :: AdMiRaL

...Rég nem frissítettem,de most végre van miről írnom.Nos igen,valóban sokat csúsztunk,de mindenképp megérte még egy kis időt várnotok,mert így igényesebb munkát fogtok a kezetek közé kapni:)
Még nem tudom biztosan,hogy hol,de ha rajtam múlik még év vége előtt egy médiumban helyt kap a BOLYGÓ NEVE: ZÜMM rajzfilmsorozat.És hogy végülis most akkor hogy is fog kinézni a dolog?Hamarosan megtudjátok,de már nem itt,hanem itt.


Ez a blog pedig befejezi üzemelését.Mindenkit átírányítok a másikra:)

AdMiRaL / DonKarnage

1 komment

Címkék: vége bolygó zümm neve: admiral

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarokmovie.blog.hu/api/trackback/id/tr34256180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andor99 2008.11.12. 00:40:01

Helló! Itt még nagyon úgy néz ki (vagy nézett egy éve) hogy egyenesben van a dolog, aztán rámegyek a linkre, bejön az "AdMiRaL blog", ahol van mindenről szó, csak az elvileg készülő rajzfilmről nincs, továbbá látok egy "Utolsó bejegyzést", felette meg egy linket az "Ante Bellum" blogra, ahol szó van a kommunistákról, a zsidókról, meg a szabadkőművesekről, de amit kerestem, arról nem nagyon. Most akkor mi a helyzet? Admiral, megkérhetnélek, hogy írj nekem a témában egy email-t, ha készül a film, ha nem? andor99@gmail.com
Köszönöm! Andor
süti beállítások módosítása