Friss topikok

A BOLYGÓ NEVE: ZÜMM - A rajzfilm

Dolgozok egy rajzfilmen,melynek címe: ROVAROK, ennek a filmnek a készülését, történetét,készítőit szeretném bemutatni itt.

Alapfelállás II.

2007.07.29. 21:11 :: AdMiRaL

...Kentar volt az aki újra elhozta az összetartást a Földön rekedt legyek közt.Persze nem sikerült neki sem világméretű szövetséget létrehoznia,de az életcélját elérte.Megépült a NAGY JELADÓ.Mire készen lett,Kentarnak már nem volt hátra sok ideje,de tette később megváltoztatta a testvérei életét.Egyetlen egy fia született,aki az ÜZENET elküldése idején még éppen csak ivadék-korban volt.Mikor Kentar meghalt,fiára,Degre szállt a vezető szerep és a marsall -i poszt.Deg sajnos nem tudta egyben tartani a törékeny társadalmi rendszert,és a Földi Légy Területek,a Föld első szervezett rovar-országa apró darabokra hullott,mindnek saját marsalla,és jelentéktelen földje.Persze voltak Deghez hűséges erők is,de nem jött el második virágkor,ez a felállás csak a vegetáláshoz volt elég,egészen addig,míg el nem jött egy váratlan napon ZAPPO NAGYKÖVET,egyenesen a Zümmről.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarokmovie.blog.hu/api/trackback/id/tr61127848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

richy 2007.08.27. 09:32:25

nem rossz a sztori, bár azért elgondolkodhatunk azon, hogy kentarnak 1 fia lett mikor a legyeknek több millió ivadékuk lesz életük során..... csak ennyit akartam.... de attól még jó... sztem

DonKarnage 2007.08.27. 17:01:37

Hehe,ne gondold h ilyen szembetűnő hibák elkerülték a figyelmem:D
süti beállítások módosítása