Friss topikok

A BOLYGÓ NEVE: ZÜMM - A rajzfilm

Dolgozok egy rajzfilmen,melynek címe: ROVAROK, ennek a filmnek a készülését, történetét,készítőit szeretném bemutatni itt.

...

2007.08.02. 21:19 :: AdMiRaL

Húha,a kommentek számából itélve nem úgy tűnik,mintha sokan járnátok erre:D
Na jó,megpróbálom kicsit népszerűsíteni az oldalt,néhány fórumra feldobom a címet.Ezúton is kérek minden erre lézengőt,h írjon IDE pár sort,mi a véleménye az ötletről,stb.

Köszi!

DonKarnage

2 komment

Címkék: fórum szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarokmovie.blog.hu/api/trackback/id/tr16131080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bozsó 2007.08.02. 23:29:37

Nekem kifejezetten tetszik az ötlet. Biztos jó lesz a filmje. Sok sikert, és majd még írok, ha láttam képsorokat is. ( a kritika mint olyan, a jobbra való törekvés alapfeltétele :) )

Legisfalk 2007.08.05. 10:50:26

Üdv, Légygyárosok! :)
Szerintem sokat dobna az érdeklődés intenzitásán, ha elérhető (letölthető, megnézhető) lenne egy kis előzetes, ami alapján véleményt lehetne mondani az érdekes, de számomra még eléggé elképzelhetetlen alkotásról.
Sok sikert a munkálatokhoz!
süti beállítások módosítása