Friss topikok

A BOLYGÓ NEVE: ZÜMM - A rajzfilm

Dolgozok egy rajzfilmen,melynek címe: ROVAROK, ennek a filmnek a készülését, történetét,készítőit szeretném bemutatni itt.

Alapfelállás I.

2007.07.26. 14:41 :: AdMiRaL

Írok akkor pár sort arról,honnan indul a történet.

Több ezer évvel ezelőtt - a pontos dátum nem ismert - mikor még az emberi civilizáció nem volt több ócska rongyokba bújt majmoknál;erre járt egy hatalmas felderítő hajó.Messziről jött,egyenesen a Zümm Bolygóról.Akkoriban lettek képesek a legyek a hiperűrutazásra.Ez volt a fajuk első hiperűrhajója.A neve már sajnos a múltba vész,de sorsa ismeretes.Egy viharba került a Földön,és lezuhant,túlélői pedig azóta ennek a sárgolyónak a rabjai.Múltjukra már alig emlékeztek,kiszolgáltatottan vegetáltak,mígnem 1x nem is oly régen jött egy légy,aki mindent megváltoztatott.A neve Kentar.

Majd még mesélek:)

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet előtörténet kentar zümm

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarokmovie.blog.hu/api/trackback/id/tr52125823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása