Friss topikok

A BOLYGÓ NEVE: ZÜMM - A rajzfilm

Dolgozok egy rajzfilmen,melynek címe: ROVAROK, ennek a filmnek a készülését, történetét,készítőit szeretném bemutatni itt.

Egy kis szösszenet egy eljövendő epizódból a távoli jövőből:) Akit érdekel,olvassa el

2007.10.09. 01:35 :: AdMiRaL

Ravin nézett ki a Venomia fedélzeti ablakán...A végtelen magány sikoltott vissza rá a végtelen űrből.Hatalmas felelősség volt az övé.Ő volt a Venomia parancsoka...Fajuk utolsó hajójáé.A Darázs Fennhatósági Övezetek már lasan fél évszázada a múlté.Azóta minden darázs felelősségének és jelentőségének teljes tudatában nevelkedik,hogy aztán múltjához méltó nagy harcos válhassék belőle,aki majd új hazát találhat népének.Már lassan 47 éve járják hontalanul az Univerzumot,és mégis talán nekik jelent ez a fogalom a legtöbbet.Hon,Nemzet,a Dicső Múlt...Testvériség.És ott van a tiszta felsőbbrendűség is.A darazsak voltak a legjobb harcosok az univerzumban,ezt kár lenne tagadni,és ezzel nagyon is tisztában voltak.Egy darázsnál soha nem lehetne találni nagyobb nacionalistát.De bármikor odaadnák az életüket egy testvérükért,ez is biztos.

Régen mindenki rettegte a nevüket.Régen Ők uralták a rendszert,amíg csak a szem ellát.Régen Ők voltak A Legnagyobb Harcosok.De ki emlékszik már erre? Ravin emlékszik.A futár szerint hamarosan itt van a két légy az Armadától.Szövetséget ajánlottak,egész pontosan a pókokal szemben kellene fedezni őket,míg ügyködnek azon az ócska sárgolyón.Ilyen helyzetben mit lehet tenni,mint elfogadni az ajánlatukat?Ilyen helyzetben mit lehet tenni,mint belenyugodni a sorsba?Ilyen helyzetben létezhet-e nemesebb tett mint válalni a valószínüleg végső küzdelmet?

Ilyen helyzetben is lehet másképp dönteni.Ravin ezt is tudta.Megjöttek a legyek.Hát akkor kezdődjön az előadás.

***

A két légy le volt nyűgözve a Venómia fantasztikus méreteitől és formájától.Persze ennél mi sem természetesebb.A darazsaknál nem léteznek jobb konstruktőrök.A Venomia mellett eltörpült a koszos kis Szökkencs.igazából akkora különbség volt,hogy összehasonlítani is csak egy rossz vicc. Zappo,Deg és Ravin elvonultak a tárgyalóterem fensőséges magabiztosságába.Persze ez csak látszat.A látszat ami életben tartja nemes fajukat.De már nem kell sokáig színészkedni!

-Miért jöttek? - dörrent Ravin hangmodulátorja.
-A Galaktikus Légy Armada egyezséget ajánl fel nemes népednek.
-És mi lenne az az ajánlat.
-Segítségre lenne szükségünk.MInt valószínüleg már értesült róla,mi legyek,vissza fogjuk venni Föld nevezetű kolóniánkat az emlősöktől.Azonban a Pók Bolygóközi Erők orvul megtámadták inváziós flottánkat és pillanatok alatt több hajót vesztettünk,mint eddig bármelyik összecsapásunk alkalmával.
-Nem érdekelnek a nevetséges veszteségeik.Tisztában vannak vele,hog a Venomia fajunk utolsó hírvivője?!
-Tiszában vagyok a történelmi tényekkel,azonban ez most szükséghelyzet.Ha most segítenek,nem kevesebbet ajánlunk fel,mint letelepedési jogot a Földön.

Ekkor felcsillant Ravin még épp szeme.Legalábbis látszólag.Bejött a futár,és valamit odasúgott.

-Most beszélek a királynővel.Várjanak itt.

-Rendben.-mondta Zappo,és mélyen belenézett Ravin szemébe.De megbánta,mert csak ürességet és fémet látott.Ravin elcsörtetett,és becsukódott az ajtó utána.

-nekem ez nem tetszik Zappo.Valami nem stimmel!
-menni fog.A Királynő nem utasít vissza egy ilyen ajánlatot.Itt nem ez a bádogrovar parancsol.
-jól van.Jól van...

Ajtó-hang,Ravin lehajtja a fejét,hogy beférjen,az ablakhoz sétál,és kifelé nézve két kezét hátul összekulcsolva ezt mondja:

-A Királynő elfogadja az ajánlatot.A Venomia már kiolvasta a hajójuk computeréből az útvonalat,és 30 perc múlva indulunk.És most távozhatnak.

-Köszönjük A KIRÁLYNŐNEK a segítséget ezekben a véres napokban.-mondta Zappo,megnyomva a "királynő" szót,felállt és Deggel visszaindultak a Szökkencsre.Beültek a helyükre,és Zappo felkapcsolta a két főhajtóművet.Deg még egyszer visszanézett.
-Rossz előérzetem van,Zap.Szerinted minden rendben lesz?-kérdezte.
-Nem tudom,Deg,de eddig semmi akadályba nem ütköztünk.

Vártak az indító jelzésre.És vártak.már 10 másodperc telt el.15.
Egymásra néztek.Zappo szorosabbra vette a fogását a kormányon.

-A Venomia szabadútjára bocsájtja,Szökkencs!Jó utat!
-Köszönjük.Szökkencs vége.
Sokatmondóan egymásra néztek.Aztán gyorsan kiröppentek.Vissza,a Kék Bolygóhoz.

3 komment

Címkék: ravin darázs

A bejegyzés trackback címe:

https://rovarokmovie.blog.hu/api/trackback/id/tr77190827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zvic 2007.10.09. 16:35:04

Darazsak? Pókok? Rájöttem mi kéne, molyok amik Eddablúzt énekelnek :D .

Lalolib · http://lalo.blog.hu 2007.10.09. 17:50:40

Oké a szösszeneted! A forgatás még nem kezdődött el?

DonKarnage 2007.10.09. 20:21:00

Jövőhét vége körül bemutatásra kerül az első rész:)
süti beállítások módosítása